به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، در حاشیه جلسه ستاد نقشه جامع علمی کشور که شب گذشته در ساختمان شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای پروتکلهای بهداشتی در کنکورها خاطرنشان کرد: سازمان سنجش آموزش کشور پیشبینیهای لازم را انجام داده است و امیدواریم این آزمونها را بدون مشکل برگزار کنیم.
به گفته وزیر علوم، دانشآموزان حدود ۲ هفته در کلاسهای درس حضور یافته و حتی امتحانات نهایی خود را دادهاند، ما برای آزمون سراسری فقط حدود ۳ ساعت وقت آنها را میخواهیم که در فضایی با استاندارد بالا حضور داشته باشند. در این ۳ ساعت همه موارد برای داوطلبان رعایت شده است.
وزیر علوم با تاکید بر اینکه اگر زمان نتایج نهایی آزمون ۹۹ را محاسبه کنیم، آموزش همه دانشجویان این آزمونها از ترم نخست شروع میشود، هر چند آموزش ورودیهای کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ممکن است با تاخیر ۳ تا ۴ هفتهای آغاز شود.
- تجدیدنظر در تغییر رشته فرزندان اعضای هیأتعلمی
غلامی درباره آخرین وضعیت حذف یا اصلاح تسهیلات فرزندان اعضای هیأتعلمی شامل نقل و انتقال و تغییر رشته بعد از قبولی در کنکور تاکید کرد: تغییر رشته و جابهجایی دانشجویان جزو آییننامههای معمول دانشگاههاست اما برای اینکه فرزندان اعضای هیاتعلمی به محل زندگی والدین خود بروند، تسهیلاتی در آییننامه دیده شده است. انتقال به محل خدمت والدین هنوز پابرجاست اما تجدیدنظری در تغییر رشته این افراد در حال انجام است.
وی همچنین درباره اصلاح سهمیههای کنکور گفت: برای سهمیههایی که به مصوبه مجلس شورای اسلامی نیاز دارد، باید همه کمک کنند لایحهای برای مجلس تهیه شود یا اینکه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این زمینه ورود کرده و طرحی را ارائه دهد.
وزیر علوم درباره نظر اعضای کمیسیون آموزش در خصوص تغییر یا تعلیق کنکورهای ۹۹ تاکید کرد: زمان برگزاری کنکورهای تیرماه و مردادماه تغییر نمیکند و در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی هم هیچ فردی موافق تاخیر یا تغییر آزمونها نبود، فقط نگرانیهایی که از نظر شیوع کرونا ویروس وجود دارد، مطرح کردند.
- ورودیهای جدید به دانشگاه میروند
غلامی در پاسخ به سوالی درباره برگزاری کلاسهای آموزشی ترم تحصیلی جدید اظهار داشت: پیشبینی کامل برای برگزاری آموزش مجازی دانشگاهها انجام شده است و تلاش میکنیم توزیع جمعیتی را در ترم آینده برای واحدهای عملی و کارگاهی به گونهای انجام دهیم که دانشجویان با تراکم کمتری در خوابگاهها سرویس بگیرند و سایر دروس به شکل مجازی برگزار شود.
وی با اشاره به حضور نودانشجویان در محیط دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشجویان ورودی جدید ترم آینده به صورت حضوری آموزش میبینند چراکه این دانشجویان باید در محیط دانشگاه حضور داشته باشند تا با سیستم و فضای آن آشنا شوند. بعد از برقراری این ارتباط، اگر احساس کردیم این دانشجویان هم باید به محیط آموزش مجازی بازگردند، همانند سایر دانشجویان اقدام خواهیم کرد.
نظر شما